Doulatjenester

Fødselsforberedende samtale

Veiledning og emosjonell støtte for deg som er gravid og har bekymring eller spørsmål om svangerskap, fødsel og barseltid.

Pris: 500,- per time

Ny mor-fødestøtte 1

Dette er en pakke som innebærer 2 fødselsforberedende møter à 1,5 t, støtte per telefon/email/chat i kontortiden fra kontraktsinngåelse, døgnkontinuerlig vaktperiode fra uke 38 til fødselen, kontinuerlig støtte under fødselen til ett par timer etterpå samt 3 timer barselbesøk hvor vi snakker om fødselen ( etter ditt behov) og jeg støtter og veileder ved amming, bruk av bæretøy eller tilbereder mat.

Pris: 9000,-

Ny mor- fødestøtte 2

Denne pakken har tilsvarende innhold som i Ny mor-fødestøtte 1, i tillegg får du akupunktur førstekonsultasjon, 5 oppfølgingsbehandlinger fødselsforberedende akupunktur  samt 4 timer barselbesøk. Barselbesøkene inneholder gjennomgang av fødselen ( etter ditt behov), støtte og veiledning i forbindelse med amming, bruk av bæretøy eller tilberedning av mat.

Pris: 12000,-

‘Nære mor’- barseldoulastøtte

Dette er en pakke på 10 timer barseldoulastøtte som tilpasses dine ønsker og behov. Typisk kan den inneholde emosjonell støtte, ammeveiledning, veiledning med bruk av bæretøy (sele eller sjal), gjennomgang av fødselen, hjelp i huset (enkel rydding og rengjøring), “food prep” (tilberedning av næringsrik mat), pass av baby mens du tar den dusj eller en hvil. (Barseldoulastøtte kan benyttes etter barseltiden også, behovet for støtte og et par ekstra hender og slutter ikke automatisk 6 uker etter fødsel).

Pris: 5000,-

(Barseldoulastøtte kan også fås som enkelttimer à 600,-).

josh-bean-425209